Cégtörténet

 

Vállalkozásomat 1992-ben kezdtem, mint melegburkoló egyéni vállalkozó. Hét év után, 1999-től betéti társaságként működtünk tovább, 2010-től pedig Kft.-vé alakultunk.

A cégek megalakulásával kibővítettük tevékenységi körünket, és ettől kezdve teljes generál kivitelezést és felújítást is vállalunk. Alvállalkozói és szakember gárdánk évek óta változatlan, minden dolgozónk bejelentett munkaviszonnyal rendelkezik. Minden elektromos géppel és szerszámmal fel vagyunk szerelve, amely a gördülékeny munkavégzéshez szükséges.

Munkáinkat kezdetben Budapesten és környékén végeztük, de mára már az ország egész területén vállalunk építőipari tevékenységeket. Precíz és megbízható kivitelezésre törekszünk. Munkáinkat anyaggal és segédanyaggal is vállaljuk, melyeket olyan szállítóktól vásárolunk, akikkel már évek óta kapcsolatban állunk.E mellett természetesen mindig keressük az új beszállító partnereket. Az anyagok beszerzésénél fontos szempont, hogy egészség és környezet kímélő legyen.

Cégünk egy folyamatosan fejlődő építőipari vállalkozás, mely sikerorientáltságával mindig nyitott az újabbnál újabb kihívásokra.

 


 

 Zátrok Róbert

Ügyvezető igazgató